ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκκαθάριση Όλων

SCOSCHE

fa2ffc93-9d8e-4084-a881-c974a0682316.__CR214,414,1071,331_PT0_SX970_V1

Η Scosche ιδρύθηκε το 1980, όταν ο Roger και η Scotia “Scosche” Alves ξεκίνησαν να δίνουν επαγγελματικές συμβουλές για τον ήχο γύρω από το αυτοκίνητο από το γκαράζ τους. Από τότε έχουν φθάσει τους 150 υπαλλήλους που ασχολούνται με το σχεδιασμό, την τελειοποίηση και την παράδοση περισσότερων από 4.000 καταναλωτικών προϊόντων, που αντιπροσωπεύουν την αδιάψευστη δέσμευσή στην καινοτομία και την ποιότητα. Εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με τρεις γενιές της οικογένειας Alves που εργάζονται στην έδρα της Scosche στην επαρχία Ventura της Καλιφόρνιας.

Η εταιρεία αναζητά πάντα νέους τρόπους που θα κάνουν την ζωή των ανθρώπων απλούστερη, ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη. Γι’ αυτό μέχρι σήμερα κατασκευάζει αξεσουάρ που βοηθούν στην εύκολη χρήση του κινητού τηλεφώνου, με τεχνολογίες όπως το hands-free ενώ οδηγείτε, τη δυνατότητα να ακούτε υπέροχη μουσική οπουδήποτε, να παρακολουθείτε το καρδιακό σας παλμό, να καταγράφετε μια βόλτα με το ATV και πολλά άλλα.

Καινοτομία χρηστών
Η έμπνευση και η εξέλιξη των προϊόντων της Scosche προέρχεται από το feedback που παίρνει από τους πελάτες της. Ακούει τα σχόλια τους και εξελίσσει τα προϊόντα της σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Βελτιστοποιημένα προϊόντα για εξωτερικούς χώρους
Οι συνεργάτες της Scosche διεξάγουν σχολαστικά δοκιμές και απολαμβάνουν τα προϊόντα , ενώ μοιράζονται τον ενθουσιασμό και τις προκλήσεις της ζωής τους μαζί με την εταιρεία.

Ακολουθήστε τα όνειρά σας όπου κι αν βρίσκονται. Απλά θυμηθείτε να πάρετε τα προϊόντα Scosche μαζί στη βόλτα σας!e-genius.gr ...intelligent web software