ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκκαθάριση Όλων

GRC TECH

Screenshot_134

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο της εισαγωγής και διανομής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Ως Επίσημος Αντιπρόσωπος της JVC Ιαπωνίας και της Blaupunkt Γερμανίας, η GRC TECH συνεργάζεται και προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας (D.I.Y) και διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών-εγκαταστατών που αριθμείται στα 2.000 σημεία.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, εξυπηρετούνται περισσότερες από 15.000 παραγγελίες κάθε χρόνο, με μέσο χρόνο εκτέλεσης λιγότερο από 24 ώρες.

Η φιλοσοφία μας που είναι βασισμένη στο πάθος για καινοτομία και τελειότητα, γίνεται πράξη από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με χαρακτηριστικά την γνώση , την ομαδικότητα και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρίας.

Η GRC TECH είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο της Ιαπωνικής JVC Consumer Electronics, της Γερμανικής BLAUPUNKTCar Audio, Home Audio,Small Domestic Appliances και E-Mobility, της Γαλλικής QIMMIQ,της AUTOLEADS, της PHOENIX GOLD, της ADLER, της MESKO, της CAMRY, της MAESTRO, και της πορτογαλικής BRIEL.

Ως Επίσημος Αντιπρόσωπος της JVC Ιαπωνίας και της Blaupunkt Γερμανίας, η GRC TECH συνεργάζεται και προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης ειδών τεχνολογίας και διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών - εγκαταστατών. Τα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο ξεπερνούν πλέον τα 2.000.e-genius.gr ...intelligent web software